gambrinus logo

Politica de Confidentialitate si Cookies

 

Politica de confidenţialitate privind protectia datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal colectate de HEINEKEN se prelucreaza in conformitate cu dispozitiile Legii 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

Protectia datelor dumneavoastra personale în cursul prelucrarii este o preocupare majora pentru HEINEKEN. Dorim sa va oferim o experienta sigura asigurand securitatea si confidentialitatea datelor dumneavoastre personale.

HEINEKEN prelucreaza date cu caracter personal furnizate (nume, prenume, e-mail) numai in scopul îmbunătățirii produselor/ serviciilor oferite consumatorilor prin intermediul sugestiilor/intrebarior din partea consumatorului.

Datele dumneavoastra personale sunt destinate utilizarii de catre HEINEKEN si sunt prelucrate de S.C. WEBTAILORS S.R.L., cu sediul in Bucuresti, Str. Ghita Padureanu, Nr. 5, Etaj 4, sector 2, inregistrat la Registrul Comertului cu J40/6891/2009, identificat cu RO 25668448, inregistrat ca operator de date personale la ANSPDCP sub nr. 18173, care va actiona ca imputernicit al HEINEKEN, in sensul dat acestei notiuni de dispozitiile Legii 677/2001.

Imputernicitul va colecta, organiza, stoca si utiliza datele dumneavoastra personale in scopul notificarii HEINEKEN privind formularea mesajelor de raspuns la recomandarile/parerile/sugestiile primite de la consumatori.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata catre Heineken Romania S.A., Str. Tipografilor nr. 11-15, etaj 4, corp A2-L 013714, Bucuresti, sau pe e-mail la adresa office@heineken.com, in atentia Departamentului Juridic.

In termen de 15 zile calendaristice de la primirea cererii scrise, HEINEKEN se obliga:

(a)      sa confirme daca prelucreaza sau nu date dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;

(b)      sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;

(c)      sa inceteze in mod gratuit prelucrarea datelor personale ale solicitantului.

 

Politica privind modulele cookie

 

Acest site web dedicat mărcii Gambrinus® („site-ul web”) este furnizat de Heineken Brouwerijen B.V. („HEINEKEN”). După ce trimiteţi formularul de confirmare a limitei de vârstă şi intraţi pe site-ul web, acesta va utiliza aşa-numitele „module cookie”. Modulele cookie sunt fişiere text mici, pe care site-ul Web le stochează pe calculatorul dvs.

 

Ce sunt cookie-urilor

 

Un cookie HTTP sau un modul cookie este un text special, deseori codificat, trimis de un server unui navigator web și apoi trimis înapoi (nemodificat) de către navigator, de fiecare dată când accesează acel server. Cookie-urile sunt folosite pentru autentificare precum și pentru urmărirea comportamentului utilizatorilor; aplicații tipice sunt reținerea preferințelor utilizatorilor și implementarea sistemului de „coș de cumpărături”.

 

Cookies folosite pe site web

 

Site-ul web utilizeaza doar urmatoarele module cookie si doar pentru scopurile urmatoare:

  • Module cookie functionale: module cookie utilizate pentru a imbunatati orientarea catre utilizator a site-ului web pentru vizitatori. De exemplu, un modul cookie este stocat pentru a retine faptul ca ai depasit bariera de varsta a paginii atunci cand ai varsta legala pentru consumul de alcool. Fara acest modul cookie, ar trebui sa reintroduceti aceasta informatie in fiecare pagina web. Modulele cookie functionale ale site-ului web care sunt stocate de catre compania HEINEKEN pe calculatorul tau raman valide numai pe durata sesiunii tale pe site-ul
  • Modulele cookie de analiza: HEINEKEN utilizeaza module cookie Google Analytics cu scopul de a analiza modul in care vizitatorii utilizeaza site-ul web. Astfel, HEINEKEN poate aduce imbunatatiri modului de utilizare a site-ului Web. Google proceseaza datele obtinute prin intermediul site-ului web numai în format anonim. Vizitati www.google.com/analytics pentru informatii suplimentare despre Google Analytics.
  • Module cookie de la terti: site-ul web permite module cookie de la plug-in-uri sociale ale anumitor terti. Aceasta permite utilizatorului sa partajeze continut de pe site-ul web pe retele sociale. Aceste plug-in-uri imbunatatesc, de asemenea, usurinta in utilizare a site-ului web. Utilizarea informatiilor colectate de aceste parti terte prin intermediul plug-in-urilor sociale este exclusiv determinata de aceste parti terte, deoarece HEINEKEN nu poate citi aceste module cookie (la fel cum nici aceste parti terte nu pot citi modulele cookie HEINEKEN). Pentru informatii cu privire la aceste module cookie de la terti, consulta politica de confidentialitate a respectivului tert.

 

Schimbarea setarilor

 

Prin schimbarea setarilor in browserul web poti stabili sa fii anuntat daca pe calculatorul tau este stocat un modul cookie. Prin schimbarea setarilor poti stabili si ca browserul tau sa nu accepte module cookie de la acest site web.

Clasificare cookie

Cookie strict necesar cu numele "verified"; Tip: Session Management; Data expirare: 24 de ore de la accept; Categorie:Session; Tip utilizare: Tracking

 

Stergerea cookie-urilor

 

Puteti sa navigati mai usor pe web cu ajutorul cookie-urilor, care sunt fisiere create de site-urile accesate, si al memoriei cache a browserului, care creste viteza de incarcare a paginilor.

Golirea memoriei cache si stergerea cookie-urilor inseamnă stergerea setarilor pentru site-uri (precum numele de utilizator si parolele), motiv pentru care este posibil ca unele site-uri sa se incarce mai incet, deoarece toate imaginile trebuie sa se incarce din nou.

Va rugam sa consultati si urmati instructiunile oferite de browserul dvs. pentru stergerea cookie-urilor.

 

Informatii suplimentare

 

Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti sa accesati http://www.allaboutcookies.org 

 

Contact

 

In cazul in care aveti intrebari cu privire la orice aspect al folosirii de cookies pe acest site web, va rugam sa ne contactati la webcentre@heineken.ro

 

 

 

Termeni si conditii

1. Acceptarea acestor Termeni

1.1. Bine aţi venit pe site-ul nostru web dedicat mărcii noastre Gambrinus®. Pentru a vizita site-ul web, trebuie sa ai varsta legala pentru consumul bauturilor alcoolice in Romania. Aceşti Termeni şi condiţii, împreună cu Politica privind Confidenţialitatea şi Modulele Cookie, guvernează modul în care utilizaţi site-ul www.bereGambrinus.ro („site-ul web”).

2. Aplicabilitatea

2.1. Aceşti Termeni se aplică tuturor vizitelor efectuate pe acest site web (www.beregambrinus.ro) şi tuturor modurilor de utilizare a acestui site web aparţinând companiei Heineken Brouwerijen B.V., situat la adresa Tweede Weteringplantsoen 21, 1017 ZD Amsterdam, Olanda („HEINEKEN”), precum şi tuturor informaţiilor, recomandărilor şi/sau serviciilor care vi se furnizează pe acest site web sau prin intermediul acestui site web („Informaţiile”).

2.2. Prin utilizarea acestui site web sunteţi de acord cu aplicabilitatea acestor Termeni. Reţineţi că aceşti Termeni pot fi modificaţi în timp. Aceste modificări vor fi aplicabile imediat după publicarea Termenilor modificaţi. Utilizatorii site-ului web sunt sfătuiţi să citească periodic Termenii, pentru a vedea posibilele modificări.

3. Informaţii şi răspundere

3.1. Informaţiile sunt prezentate exclusiv în scop informativ general şi nu reprezintă sfaturi. HEINEKEN nu va fi considerată responsabilă pentru eventualele pagube apărute ca urmare a utilizării (sau a imposibilităţii de utilizare) a acestui site web, inclusiv a incorectitudinii sau a caracterului incomplet al acestor Informaţii, cu excepţia cazului în care aceste pagube constituie rezultatul oricărui comportament neadecvat intenţionat sau al neglijenţei grave din partea HEINEKEN. HEINEKEN nu răspunde pentru nicio daună care rezultă din lipsa de adecvare, actualitate sau acurateţe a acestui site web sau a Informaţiilor.

3.2. De asemenea, HEINEKEN nu va fi considerată responsabilă pentru pagubele apărute ca urmare a utilizării mijloacelor electronice de comunicare, incluzând, fără a se limita la, pagubele apărute ca urmare a nelivrării sau livrării întârziate a comunicaţiilor electronice, interceptării sau manipulării comunicaţiilor electronice de către terţe părţi sau de către programe informatice utilizate pentru comunicaţii electronice şi transmiterea viruşilor.

3.3. Informaţiile care provin de la părţi terţe constituie expresia opiniilor personale ale respectivelor părţi terţe. HEINEKEN nu este responsabilă şi nu răspunde pentru aceste Informaţii. Hiperlegăturile de pe acest site web pot direcţiona vizitatorii către site-uri web externe, întreţinute de terţi. HEINEKEN nu va fi răspunzătoare pentru conţinutul şi funcţionarea acestor site-uri web externe. De asemenea, HEINEKEN nu va fi răspunzătoare pentru calitatea produselor sau serviciilor care pot fi oferite pe aceste site-uri web externe.

4. Drepturi de proprietate intelectuală

4.1. Site-ul web şi întregul conţinut, toate caracteristicile şi toate funcţionalităţile acestuia (inclusiv, dar fără a se limita la, toate informaţiile, software-urile, textele, elementele afişate, imaginile, elementele video şi audio, precum şi designul, selectarea şi aranjarea acestora) reprezintă proprietatea companiei HEINEKEN şi sunt protejate prin legi privind drepturile de autor, mărcile comerciale, patentele, secretele comerciale şi alte legi privind proprietatea intelectuală sau drepturile de proprietate.

4.2 Puteţi utiliza site-ul web numai în scopuri conforme cu aceşti Termeni. Vi se permite să faceţi copii ale (unor părţi ale) site-ului web pentru utilizare în scop personal. Nu trebuie să utilizaţi nicio parte a conţinutului site-ului nostru web în alte scopuri fără a obţine o licenţă de la HEINEKEN, in scris.

5. Despăgubiri

5.1. Sunteţi de acord să apăraţi, să despăgubiţi şi să exoneraţi compania noastră şi companiile sale afiliate, precum şi funcţionarii, directorii, angajaţii, antreprenorii, agenţii, autorităţile de licenţiere, furnizorii, succesorii şi mandatarii noştri şi ai companiilor respective de şi împotriva oricăror revendicări, răspunderi, daune, decizii, premii, pierderi, costuri, cheltuieli sau taxe (inclusiv onorarii rezonabile achitate avocaţilor) ivite ca urmare a încălcării acestor Termeni de către dvs.

6. Diverse

6.1. Fiecare dintre paragrafele acestor Termeni operează separat. În cazul în care o instanţă sau o autoritate relevantă decide că vreunul dintre ele este ilegal sau neaplicabil, paragrafele rămase continuă să fie complet aplicabile şi în vigoare.

6.2. Aceşti Termeni sunt guvernaţi de legile din Olanda. Orice dispută sau revendicare ivită ca urmare a sau având legătură cu utilizarea site-ului Web va fi soluţionată de instanţele din Amsterdam, Olanda.

7. Contact

7.1. Vă rugăm să trimiteţi un e-mail la adresa webcentre@heineken.com în cazul în care aveţi vreo întrebare referitoare la orice aspect conţinut în aceşti Termeni.

 

Enjoy Sensibly

 

O bere facută cu meşteşug trebuie savurată cu responsabilitate

Vă rugăm să nu uitaţi de ce beţi, să vă asiguraţi că o faceţi la momentul potrivit, în locul potrivit şi din motivele potrivite.

Aici, vă arătăm care sunt modurile simple, practice, de a vă bucura de berea Gambrinus®.

Înainte de a începe, mâncaţi ceva

Asiguraţi-vă că mâncaţi ceva înainte de a bea, deoarece dacă mâncaţi înainte, absorbţia alcoolului este încetinită şi veți avea la dispoziţie mai mult timp pentru a savura berea.

Beţi un pahar cu apă

Dacă beţi un pahar cu apă în timp ce consumaţi băuturi alcoolice şi înainte de culcare, acest lucru vă ajută să vă menţineţi hidratat, iar băutul va deveni o experienţă mai plăcută.

Beţi atât cât trebuie

Există indicaţii menite să vă ajute să vă protejaţi sănătatea: 3 - 4 unităţi în cazul bărbaţilor şi 2 - 3 unităţi în cazul femeilor. Nu uitaţi că o băutură nu înseamnă întotdeauna o unitate, aşa ca este o idee bună să alegeţi o sticlă sau un pahar mai mic.

Aveţi grijă să vă faceţi un plan

Evitaţi expunerea inutilă la riscuri a altor persoane planificând din timp modul în care veţi ajunge acasă.

Pauzele sunt benefice

Asiguraţi-vă că faceţi o pauză de la consumul de alcool, pentru a-i acorda ficatului timp de recuperare şi de refacere.

Dacă doriţi să reduceţi cantitatea de alcool ingerată.

Dacă beţi acasă, pastraţi în frigider mai puţină băutură alcoolică.

Ţineţi cont de cantitatea băută, deoarece puteţi bea mai mult decât credeţi.

Amintiţi-vă de aspectele pozitive ale unui consum redus de alcool, de exemplu riscul redus al unor boli de durată precum cancerul, afecţiunile hepatice şi infarctul.

Discutaţi cu prietenii şi familia, spuneţi-le că încercaţi să reduceţi cantitatea de alcool pe care o consumaţi şi este foarte probabil ca aceştia să vă ajute.